القران الكريم

Kennismaking met de Shi'ah deel 3.

Allah vertelt een leugen. (Asool Kaafi, Vol. No.1, Page No. 148. A Shia doctrine.)

Alle imams zijn aan Mohammad (salaallaahoe `alayhie was sallem) gelijk. (Asool Kaafi, Vol. No. 1, Page No. 270)

Er zijn 17.000 Aya's in de echte koran. (Al Shafi, Vol. No. 2, Page No. 616)

Niemand heeft de koran beter begrepen dan de Imams. (Asool Kaafi, Vol. No. 1, Page No. 228)

Hazrat Abu Bakr kon de kalimah niet reciteren bij zijn dood. (Israr-e-Muhammad, Page No. 211)

Ali is God. (Jila-ul-Ayoun, Vol. No. 2, Page No. 66)

Imam is God. (Jila-ul-Ayoun, Vol. No. 2, Page No. 85)

Imam weten wanneer ze sterven en dood komt alleen door hun toestemming. (Asool Kaafi, Vol. No. 1,Page No. 258)

Pakistan wordt genoemd in de echte koran...de koran van nu is zinloos. (Hazaar Tumhari Das Hamari, Page No. 554)

Imams weten alles...het verleden en de toekomst. (Asool Kaafi, Vol. No. 1, Page No. 260)

We accepteren die God niet en de profeet wien's opvolger Abu Bakr was. (Anwaar-e-Naumania, Vol. No. 2, Page No. 278)

De koran van nu is verkort de hele koran is alleen bij imam Mahdi. (Hazaar Tumhari Das Hamari, Page No. 553)

Abu Bakr en Omar waren erger dan Shajtaan. (Haq-ul-Yaqeen, Page No. 509)

Imam Mehdi Zal Aisha zweepslagen geven als hij komt. (Hayat-ul-Quloob, Vol. No. 2, Page No. 901)

Aisha was een hypocrite en een ongelovige vrouw. (Hayat-ul-Quloob, Vol. No. 2, Page No. 900)

Ali om hulp vragen is geen Polytheïsme maar een sunnah van de profeet. (HathiKayDaantKhanayKayAurDikhanay Kay Aur,Vol.No.2,Page No. 41)

Imam Mehdi zal alle Soennitische Geleerden doden. (Haq-ul-Yaqeen, Page No.527)

Abu Bakr, Omar, Osman en Muawiyah zijn net als Afgoden, zij zijn de ergste schepselen. (Haq-ul-Yaqeen, Page No. 519)

Kalimah Tayyibah zonder de woorden ''Ali wali ullah'' eraan toegevoegd is een valse kalimah. (Shia Mazhab Haq Hai, Page No. 2)

Hazrat Abu Bakr en Hazrat Omar waren de volgelingen van Shajtaan. (Quran Majeed by Maqbool Hussain Dehlevi, Page No. 674)

Wanneer God blij is dan praat hij in Farsi en wanneer hij boos wordt praat hij in Arabish. (Tareekh-ul-Islam, Page No. 163)

Na het gebed zeggen jullie: ''O Allah, Vervloekt zij Abu Bakr, Omar, Uthman, Mu'awiyah, Ayesha, Hafsa, Hind en Ummul Hakam''. (Aynul Hayat: 599)

Farao en Haman zijn net als Abu Bakr en Omar. (Haqqul Yaqeen: 342)

Op Miqdad ibn Aswad, Abu Dharr Ghifari en Salmaan Farsi na hadden alle Sahaba Islam verlaten na Mohammad. (Furu'ul Kafi: Kitabul Rauda: 115)

Wat had deze Zuleikha van Makkah, bibi Aisha dat de 50 jarige nabi het met haar wou? (Haqeeat Fiqh Hanafi P64 /Ghulaam Hussain Naqui.)

Alleen al door het horen van je stem kan een imam weten of je naar hel gaat of naar het Paradijs. (Usool al Kafi, p. 185)

Allah de Geprezene heeft behalve een suni niks erger dan een hond geschapen...een suni is zelfs erger dan een hond. (Haqqul Yakeen Vol 2,P.516)

Als alle engelen en de martelaren Allah smeken om de suni's van de hel te redden dan noch zou Allah ze niet redden. (Haqqul-Yaqeen,Vol.2P.192)

je kan niet trouwen met een Sunitishe meisje want ze is ongelovig. (Tahdhidul Akaam/ Ibid Vol 3 P258)

En ze verrichten niet de gebeden zoals Mohammad dat deed...ze doen alles in de nacht en in 1 gebed. Sommige Shiëten geloven dat de Engel Gibrail een fout maakte en de boodschap eigenlijk naar Ali moest. Ze noemen Omar een kafir....Abu Bakr, Omar, Uthman en Aisha noemen ze afgoden...en in elke gebed moet men deze vier vervloeken. Ze zeggen Abu Bakr was een khalief van Bani Israel...ze zeggen dat Abu bakr erger was dan shajtaan en nu in de hel ligt.

Zij concluderen dat iedereen die Abu Bakr, Omar, en Uthman als Sahaba zien kufaar zijn. Zij begaan dezelfde fout als de Talmud van de Joden...zij vergelijken iedereen met een dier...of je bent een Jood of een dier. Ze zeggen dat als Imam Mahdi komt hij eerst de Suni's slacht en dan de kufaar...wat zou betekenen dat zij ons erger vinden dan kufaar. Ze plaatsen hun imams boven de boodschappers en geven ze eigenschappen van Allah zoals Alwetendheid. Ze plaatsen hun imams boven de boodschappers en geven ze eigenschappen van Allah zoals Alwetendheid. Hun imams kunnen de Sharia wijzigen...en ze hebben kennis van het onwaarneembare en wie hen niet erkent als imam's zijn ongelovigen.

Ze hebben hun eigen koran en geloven niet in hadith's van Bucharie enzo.

Ze mogen het vlees dat is geslacht door een suni niet eten. kijk maar tijdens haj...ze hoeven geen hoofddoeken te dragen volgens hun boek bij haji.

Ze hadden ook een keer Makkah aangevallen en grote gevecht tussen de beveiliging en de Shia's daar...veel doden. Rasoel Allah zei dat we niet slecht moeten praten over de Sahaba...want ook al zouden we Goud weggeven als Zakaat gelijk aan de berg Uhud...dan noch zouden we niet eens een handjevol en niets eens de helft gedaan hebben van wat zij deden.

0 reacties:

Een reactie posten